Consumind over energie vergelijken

Door je maandelijkse vaste lasten te verlagen kun je vaak flink besparen en een hoop geld overhouden aan het eind van het jaar. Je kunt op verschillende onderdelen besparen zoals je verzekeringen, hypotheek, openstaande kredieten en leningen, telecom maar ook op je energiekosten. Dit laatste is de makkelijkste stap om mee te beginnen. Het enige wat je hoeft te doen is starten met energie vergelijken, de rest volgt vanzelf.

Binnen 5 minuten besparen

Consumind wilt energie vergelijken voor consumenten zo gemakkelijk en snel mogelijk maken. Geen gedoe met welkomstcadeaus, speciale voorwaarden en moeilijke contracten. Je krijgt een duidelijk overzicht met alle contracten en prijzen van meer dan 23 energieleveranciers zo in je mail. Aan de hand hiervan kun je alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op basis van prijs, looptijd en vastrechtkosten. Je weet waar je aan toe bent én of je beter kunt overstappen naar een andere leverancier. Het kost je niet langer dan 5 minuten om te zien of je kunt besparen op je energiekosten.

Geen addertjes onder het gras

Energie vergelijken moet een makkelijke klus zijn voor consumenten. Er moeten geen adertjes onder het gras zitten, die je vaak wel hebt bij verschillende contracten. Dit gebeurt vooral bij contracten met welkomstcadeaus of speciale kortingen. De bedragen die genoteerd zijn als korting, betaal je zelf terug door hogere tarieven en/of hoge vastrechtkosten. Je betaalt je cadeau in het eerste jaar al terug en in de overige looptijd betaal je dus veel te veel aan je energieleverancier. Ze maken dus alsnog flink winst op je en dat is natuurlijk zonde. Want dit geld kun je beter in je zak houden, dan laten liggen bij de energieleverancier.

Eerlijk en betrouwbaar energie vergelijken

Start daarom vandaag met eerlijk en betrouwbaar energie vergelijken via Consumind. Geen welkomstcadeaus of kortingen, alleen scherpe en voordelig lage energietarieven voor jouw nieuwe energiecontract. Binnen 5 minuten kun je al een overstap maken naar een nieuwe energieleverancier en bespaar je zomaar tot wel €300,- per jaar op je energiecontract. Dat is toch mooi meegenomen? Energie vergelijken die je dan ook via Consumind. Prettig geregeld!