Aan de slag in de schoonmaak!

Wanneer je aan de slag gaat in het vak schoonmaak kom je in aanraking met verschillende regels, materialen en werkwijze welke je wellicht niet altijd thuis toepast tijdens het schoonmaken.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen regels dit zorgt ervoor dat je naar de wens van de opdrachtgever de werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast werk je altijd samen in een gezellig, gedreven en ervaren team. Zo zorg je er samen met je collega’s ervoor dat de opdrachtgever tevreden is over jullie werk.

Als schoonmaakmedewerker is het mogelijk verschillende diensten te draaien, dit kan betekenen dat je ’s ochtends, ’s middags of juist ’s avonds aan de slag gaat. Zo houd je genoeg tijd over voor andere leuke dingen of je gezin.

Tijdens het werken in de schoonmaak krijg je temaken met verschillende begrippen. Zo is het belangrijk dat je weet met welke schoonmaakmiddelen en doekjes welke oppervlakte je mag schoonmaken.  Zo houd je wellicht thuis geen rekening met de kleuren van de schoonmaakdoekjes en neem je de kleur die je leuk vindt, in de schoonmaak is dat anders. Een roze doekje is voor het schoonmaken van het sanitair en een blauw doekje voor de kantoren, kantines en andere openbare ruimten.

Wil je aan de slag in de schoonmaak en heb je ervaring? Dan gaan wij er vanuit dat je kennis hebt van de geschreven en ongeschreven regels binnen dit vak. Heb je geen ervaring? Geen probleem, één van onze collega’s of de teamleider bij de opdrachtgever legt je graag het één en ander uit zodat jij samen met je collega’s aan de slag kan.

Meer informatie over werken in de schoonmaak en de openstaande vacatures zijn te vinden op onze website werkenbijschotgroep.nl