39 jaar Alleenstaand en moeder..

Je zal maar 39 jaar worden, alleenstaande moeder zijn van een dochter en weten dat de keten niet verbroken wordt.

 

WEG

Ik was altijd een vrolijk meisje, die opgroeide in een schadelijke omgeving. M’n moeder ging weg bij m’n vader op de fiets. Op een avond vertrok ze gewoon. Na het aanschouwen van hele heftige ruzies en mishandeling zat ik op een avond achterop de fiets van m’n moeder. M’n 1 jaar jongere broertje zat voorop de fiets. We zijn gevlucht naar een blijf van m’n lijf huis. We hebben daar bijna twee jaar gewoond, ik ging zelfs vanuit die andere stad naar school. Het huis was best gezellig, er waren allemaal vrouwen die mishandeld waren en die konden bij elkaar steun zoeken. Ook de kinderen werden met z’n allen door iedereen opgevangen. Tuurlijk werd er ook verschrikkelijk gelachen om alle ellende, als iets bindt dan is het ellende en humor.

 

VERLEDEN

Mijn moeder heeft net als haar moeder en net als ik een perfecte neus voor schadelijke relaties. Op de een of andere manier is het iets wat je kent. Waarvan je weet hoe het werkt. het valt maximaal in je eigen comfort zone en dat zal waarschijnlijk aantrekken. In mijn hele familie zijn alle vrouwen altijd beschadigd door mannen. De man of vader is namelijk het voorbeeld voor meisjes waarop ze hun partnerkeuze baseren. Dit is wetenschappelijk bewezen en daarom is een vaderrol zo verschrikkelijk belangrijk. Als je vader je geen warmte of liefde heeft gegeven, dan zal je gaan voor iemand waarbij dat ook gebeurd. Hij zal jou hetzelfde behandelen. Ik weet niet of het komt omdat je ze erop uitzoekt, of dat jij je zo opstelt dat je het laat gebeuren.. Mijn eigen vader heb ik op latere leeftijd opgezocht en toen loog hij dat hij mij zo had gemist. Dat hij jarenlang heeft gezocht naar mij, maar me nooit heeft kunnen vinden. Hij woonde in Krimpen aan den IJssel en ik had m’n hele jeugd in Capelle aan den IJssel gewoont. Het liegen, bedriegen en draaien was hij duidelijk nog niet verleerd.